retetele lui Hagi produse online Card h10

Termeni si conditii

Prima pagina / Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.h10sl.ro

 

 

Site-ul www.h10sl.ro este un site de prezentare, proprietate a H10 Sport Lounge SRL. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea H10 Sport Lounge fiind protejate de legea pentru drepturile de autor. Vizitarea acestui site presupune acceptarea conditiilor detaliate mai jos.

H10 Sport Lounge garanteaza utilizatorului acces nelimitat, in interes personal, pe site-ul www.h10sl.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul prealabil al H10 Sport Lounge.

I.                    Conditii de utilizare

Utilizatorul este de acord sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale si se obliga sa:

a) nu modifice, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute prin intermediul acestui site web;

b) nu desfasoare si sa nu permita activitati de craking sau hacking. Cracking sau hacking reprezinta trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator. Utilizatorii care violeaza securitatea si buna functionare a acestui site vor fi actionati in instanta, civil si penal.

c) nu foloseasca informatiile de pe site in scopuri comerciale, fara acordul prealabil al H10 Sport Lounge.

II.                  Inregistrarea

In cadrul inregistrarii, utilizatorul are obligatia de a completa toate campurile cu date complete si precise despre acesta asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare; sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise.

Toate informatiile cerute la inscriere vor fi cunoscute ca "Date de Inregistrare". Utilizatorul acorda catre www.h10sl.ro permisiunea de a dezvalui unei terte parti anumite date de inregistrare despre acesta, dar acest lucru se va face fara mentionarea numelui si a adresei de e-mail cu exceptia cazului in care utilizatorul imputerniceste in mod expres www.h10sl.ro sau oricare alta persoana desemnata special de catre acesta pentru a dezvalui aceste informatii. www.h10sl.ro isi rezerva dreptul de a dezvalui orice informatie pe care o are despre un utilizator in cazul unor solicitari ale organelor legii.

www.h10sl.ro isi rezerva dreptul de a anula calitatea de membru a utilizatorilor si dreptul de a folosi anumite sectiuni in conditiile in care considera ca informatiile furnizate de catre acesta sunt eronate sau false sau daca considera ca utilizatorul respectiv nu are un comportament normal in cadrul site-ului sau abuzeaza de serviciile oferite de site. Aprecierea asupra existentei situatiilor specificate este la latitudinea www.h10sl.ro .

III.                Obligatiile H10 Sport Lounge

Administratorul site-ului declara urmatoarele:

va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;

va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;

pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, H10 Sport Lounge  poate modifica conditiile si termenii de utilizare fara un anunt prealabil.

Obligatiile H10 Sport Lounge se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.h10sl.ro. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se fac numai catre conducerea H10 Sport Lounge.

IV.                Confidentialitate

Politica clubului H10 Sport Lounge si a site-ului www.h10sl.ro este de a respecta intimitatea utilizatorilor sai. www.h10sl.ro nu va monitoriza, dezvalui sau edita “Datele de inregistrare” in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru a se proteja si apara drepturile sau daca ii este explicit cerut de catre utilizator.

Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de date personale.

Utilizatorul confirma si este de acord ca www.h10sl.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului mesajelor oricarui utilizator si nici nu poate fi facut raspunzator pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora. De asemenea, H10 Sport Lounge nu poate fi facut raspunzator in cazul in care utilizatorul dezvaluie parola contului personal unor alte persoane, utilizatorul fiind singurul responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces in site, orice activitate desfasurata sub numele utilizatorului fiind integral in responsabilitatea acestuia.

H10 Sport Lounge SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 27012.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.h10sl.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate persoanelor neautorizate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa administratorului site-ului la adresa de e-mail specificata pe site.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

V.                  Hyperlinkuri si alte site-uri

Pe site-ul www.h10sl.ro pot fi incluse link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea H10 Sport Lounge SRL. Responsabilitatea  pentru continutul acestor site-uri nu poate fi retinuta, in nici un caz, in sarcina H10 Sport Lounge SRL.

VI.                Promotii si concursuri

Pe site-ul www.h10sl.ro vor fi organizate promotii si concursuri ale caror regulamente vor fi stabilite si aduse la cunostinta eventualilor participanti pe site-ul propriu sau prin alte mijloace de comunicare publice sau private. De promotii vor beneficia doar comenziile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de H10 Sport Lounge in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. H10 Sport Lounge isi rezerva dreptul de a prelungi durata de timp a promotiilor si concursurilor pentru anumiti utlizatori, cu informarea prealabila si justificata a acestora.

VII.              Reglementari legale

Prin accesarea site-ului www.h10sl.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus.

Utilizatorul consimte sa nu transmita prin mesajele, anunturile si imaginile postate nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Utilizatorul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare.

Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si H10 Sport Lounge sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

VIII.            Dispozitii generale

H10 Sport Lounge isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si ale continutului site-ului www.h10sl.ro si a structurii acestuia, fara notificarea prealabila. H10 Sport Lounge nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza.

Daca oricare dintre clauzele de  mai sus se va dovedi nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze ale prezentelor Termeni si Conditii de Utilizare.